En HLR utbildning på Gotland

God morgon gott folk! Härmed välkomnar jag er till min blogg och detta inlägg. Denna dag tänkte jag skriva om något som jag personligen tycker är viktigt, något som faktiskt kan rädda liv. Det kommer handla om hjärt- och lungräddning, dessutom kommer jag prata om en HLR utbildning på Gotland.

Att ha grundläggande kunskap inom hjärt- och lungräddning är inte självklart för alla, dock tycker jag personligen verkligen att man borde kolla över det eftersom man aldrig vet när faran väl är framme. Att ha den kunskapen gör att man kan rädda ett liv, därför anser jag att man borde utbilda sig mer och bättre så att man är förberedd när det väl händer. Något jag tror är väldigt vanligt är att man förlitar sig på andras kunskap, att någon annan säkert vet hur man ska göra så att man själv inte behöver tänka på det. Så tänkte faktiskt jag själv för ett tag sedan, fram tills att jag var med om att en person faktiskt behöver hjärt- och lungräddning. Den gången hade jag tur eftersom det vad en man som visste hur han skulle göra för att ta hand om situationen på bästa sätt. Där och då bestämde jag mig för att leta upp en HLR utbildning på Gotland för att lära mig grunderna ifall jag skulle stöta på en liknande situation igen. Sedan dess har jag funderat en hel del kring ämnet och jag tror som sagt att många tänker som jag gjorde tidigare, att man förlitar sig på människorna omkring sig. Med det här inlägget vill jag uppmärksamma er om att man kan behöva kunskap inom hjärt- och lungräddning när man minst anar det, därför tycker jag att ni alla borde utbilda er och skaffa den kunskapen som behövs. På så sätt kan vi alla bidra till att rädda fler liv. Ifall ni skulle vilja gå en HLR utbildning på Gotland kan jag tipsa er om företaget TG:s Allt, det var där jag gick min utbildning och jag tycker verkligen att den var bra och lärofylld.