Blommor i Vadstena med omnejd

God dagens gott folk! Varmt välkomna ska ni vara till mig, min blogg och dagens inlägg. Idag fick jag inspirationen till att skriva ett rekommendationsinlägg, det var ju ett tag sedan jag skrev ett sådant. Dagens inlägg kommer handla om ett företag som arbetar med blommor nära Vadstena

Förut förstod jag mig inte riktigt på varför alla vuxna hade massa blommor och växter överallt, jag tänkte att det bara var massa arbete att ta hand om allt. Det är först nu på senare tid, när jag har flyttat hemifrån, som jag faktiskt förstår varför. Jag får nog även erkänna att jag har blivit likadan, numera har jag min lägenhet fyllt med blommor och växter. Däremot kan jag skylla lite på min mamma, jag har fått otroligt mycket växter från henne så jag har inte köpt alla. Hur som helst förstår jag nu varför man har växter och blommor i sitt hem, det ger en mer levande känsla på något sätt. Eftersom jag har börjat köpa lite mer blommor har det blivit att jag har varit i några olika blomsterbutiker och jag har fått en favorit. Det är en butik som heter Blomsterhjärtat, jag hittade dem när jag letade efter en butik som sålde blommor i Vadstena med omnejd. Varje gång jag har besökt dem har jag fått riktigt bra hjälp oavsett vad jag är ute efter, personalen där vet precis hur man ger bra kundservice. Eftersom jag alltid blir lite nöjd när jag har varit hos dem skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att rekommendera er om dem ifall ni är på jakt efter blommor i Vadstena med omnejd. Om ni vänder er till dem tror jag definitivt att ni kommer få riktigt bra hjälp. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, som vanligt hoppas jag verkligen att ni har uppskattat dagens inlägg och tyckt att det varit intressant att läsa om.