Boka en elektriker

Tjabba tjena hallå bloggen! Fredagskänslan är på topp här uppe i Sundsvall och jag tänkte faktiskt dela med mig lite av ett projekt som har gjorts hemma hos mig för två veckor sedan. Snart kommer vi till en tid där det inte längre är ljusa kvällar och inte riktigt samma värme på kvällarna, men man vill kanske sitta ute en stund ändå för det ändå är lite behagligt. Om ni inte redan har något eluttag till eran uteplats så kan jag rekommendera er att kontakta en elektriker så att ni får det. För känslan av att kunna ha en infravärmare och lite belysning över uteplatsen är helt magisk. Förra helgen var det visserligen varmt ganska länge på kvällen, men jag och några vänner satt ute på altanen en bra bit in på små timmarna. Tack vare att jag veckan innan hade haft en elektriker på besök som installerade eluttag så kunde jag då koppla in min värmare och även belysningen, det var helt magiskt att kunna sitta ute så länge utan att frysa. Det är någonting som jag verkligen kan rekommendera och som jag tycker att ni bör ta åt er. En fin höstkväll kan det vara skönt att sitta ute och käka middag utan att behöva frysa, eller varför inte få lite extra värme under våren. Det låter inte helt fel heller. Så gör som jag, boka en elektriker och uppgradera era uteplatser. Nu vill jag egentligen bara önska er en trevlig helg och hoppas att ni får lika fantastiskt väder som vi ska ha uppe i Sundsvall. Ni glömmer väl inte heller att hålla er uppdaterade här på bloggen för fler inlägg, vi får se vad det handlar om nästa gång. Ha en riktigt härlig fredag och passa på att njut, vi vet inte hur länge sommaren stannar den här gången.