Avslappning under graviditeten

Hej alla fina följare! Det gör mig så glad att se att ni är så pass många som läser min blogg, det är ni som gör mig motiverad till att skriva fler inlägg. Då jag sett att ni gillar mina rekommendationsinlägg tänkte jag skriva ett sådant idag, det kommer framförallt handla om gravidmassage i Uddevalla.

Som några av er kanske redan vet är jag halvvägs in i min graviditet. Trots att jag inte har varit gravid så länge har det för mig känts som en evighet, jag har vart med om så mycket så det känns nästan som att jag redan har varit gravid i ett år. Att mitt mående och känslor har varit så upp och ner har gjort att jag mått ganska dåligt i allmänhet, framförallt har det känts som att jag inte har fått en stunds avkoppling på flera månader. Min sambo har märkt hur tufft jag har haft det så han har verkligen försökt underlätta vardagen för mig. För några veckor sedan fick jag en present av honom, han hade bokat in en gravidmassage i Uddevalla så att jag få hjälp med mina besvär samtidigt som jag skulle kunna koppla av helt och hållet. Nu har jag varit på massagen och jag kan verkligen rekommendera alla gravida kvinnor där ute att gå på en gravidmassage. Jag mådde otroligt bra under tiden jag fick massagen, dessutom kände jag mig som en helt annan människa efteråt. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur bra en massage skulle vara för mig, hade min sambo inte gett det till mig hade jag antagligen aldrig gått på det. Anledningen till att jag ville skriva det här inlägget var för att helt enkelt uppmärksamma andra gravida kvinnor att öppna upp ögonen för gravidmassage, själv kommer jag definitivt gå på fler i framtiden. Om ni är intresserade av gravidmassage i Uddevalla kan jag rekommendera er om Sinensis Hälsa, det är företaget jag gick till för massage.